Köszöntés

2015/07/10. - írta: Baquatelle de la Force

Kedves Barátunk!

 A Fehértollú, fényesszárnyú sasmadár című apukánk és anyukánk által írt könyv olvasói számára létesítettük ezt az oldalt. Életük gazdagsága, szenvedéseik és örömeik sora, a huszadik századi történelem sorsaikat irányító befolyása elgondolkoztató és további megjegyzéseket, kérdéseket ébresztő témák.

Ha úgy érzed, van mondanivalód, jó helyen jársz, itt írd meg! Minden reakció vagy megjegyzés, kérdés, kiegészítés, bármilyen hozzászólás szívesen várt, talán a kiegészítések tovább gazdagíthatják a képet, amit szüleink rajzoltak a maguk életéről es koruk társadalmáról.

Gábor fiúk

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://akonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr677616642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Geza Erdos 2016.05.12. 13:15:22

Kedves Gábor Fiúk!
Tegnap beszéltem Magdikával. Testvérem az egyetemére készített egy interjút anyukátokkal. Én is ott voltam, és természetesen nagyon megérintett a találkozás, a történet. Annyira, hogy egy jegyzetembe bele is írtam az élményt. Egy rövid egyeztetést szeretnék valamelyikőtökkel folytatni ezzel (is) kapcsolatban.
Most éppen a könyvet olvasom :)
Üdvözlettel: Erdős Géza
06-30-9199-046
süti beállítások módosítása